Friday, June 17, 2011

Tips: Saya minat awak.


dulu-dulu ade jugak orang tanya mende nih kat dalam FB. die tanya "saya ade minat orang tu, tapi tak tau nak luahkan macam mana." lebih kurang macam tu lah. soalan ni ditanya oleh W*w* U-Kiss ngan U-Kiss F*f* melalui FB. FYI aku dah tak kawan ngan U-Kiss F*f* dah. buat sakit hati jer :)

okay, aku ni bukannya pandai sangat bab-bab benda nih. aku pun tak pernah melalui benda-benda ni. aku rasa better lagi korang tanya budak pavi, mereka lebih otai okek. nope, ade yang lebih daripada tu.

1st: nak luah mestilah berani, nak harapkan perasaan malu dan takut tu sampai bile-bile pun ko tak gerak-gerak.

2nd: jangan ko kate "kite suka awak dah lame tau" nanti die ingat apa kang lalu die tinggalkan kau. kau pulak bantai melalak macam ko pulak yang tersingkir AF. ko cakap ko nak kawan dengan die pun cukuplah.

3rd: warning awal-awal kalo die ade BF/GF. takut tersalah sangka, nanti BF/GF ingat die main kayu tiga. dengan ko sekali dia buru.

4th: kau minat dia. nak jadi kawan dia je. tapi dia tanak, disebabkan ko kurus macam papan, chubby macam kuih pau, muka berjerawat batu, muka licin macam kene sental dengan clorox, pandai macam albert einstein, bajet hot, skema dan etc...

ko jawab jer...

"oh takpe, semalam saya baru je jumpa dengan beruk mak yeh. die baik dan sudi jadi kawan saya. yang paling best die tak sombong dan berhati konkrit macam awak. :)"

p/s: ingat, buat tanda senyum. bagi die berasap. kah kah kah!!

Kongsi Gelak;
saya tak hot saya cool
8)


thank you! :D




2 comments:

Kikio said...

waaa aku penah rasa macam nie. tsk tsk. tapi aku kawan je dengan dye. dan lagi satu aku tak penah gtau pun dye. huuu
p/s: maap ye beraku kau plak. heh

Kongsi Gelak said...

@Kikio, oklah tu berkawan. hehehe.

p/s: oh takpe.