Wednesday, February 29, 2012

Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin

klik kalo nak join
  1. Follow and  blog miraa *untuk perkembangan GA (done)
  2. WAJIB LIKE GAMBAR NI *tiket mendapat LOMO (done)
  3. Share gambar tu *spye lagi ramai yg like (done)
  4. Buat entri bertajuk "Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin" beserta dgn banner yg dilinkkan terus ke entri ini *1 hadiah mistri utk top ref-feral (done)
  5. Tinggalkan link penyertaan ke ruangan komen di entri ini (done)

sebelum aku join giveaway ni, aku ade terpikir gak "akemende arr lomo tu..." domo ke? ntah macam mana aku boleh teringatkan kat menatang cokelat yang bergigi taring tu. bahaha!!!


yo.

disebabkan kekunoan itu, aku terus search apakah lomo itu. berikut adalah gambar yang aku jumpa hasil google. terime kasih google. :*
































agagagaga menjijis air liur, ayat tanak kalah. so dengan cepat-cepat aku meng'joinkan diri. sebab aku nakkan kamera ni. 

aku dari dulu nak kamera, sebab aku nak jadik gambargrafer bile beso nanti (choi, amik akaun nak jadi fotografer) target aku nakkan DSLR!




tapi ia hanyalah angan-angan mat jenin. mustahil aku boleh dapat punye T_T anyway, aku harap aku boleh menang lomo ni, wahahahaha :D
aku nak tag:

http://fzull.blogspot.com/
http://fadazaz.blogspot.com/
http://ainaaqilahjohari.blogspot.com/
http://ash-tsukidate.blogspot.com/
http://princess1405.blogspot.com/
http://cikewi.blogspot.com/
http://princessfeyqa.blogspot.com/
http://acuyuhan.blogspot.com/
http://littlelulu-cempaka.blogspot.com/
http://chentasara-dairi.blogspot.com/
http://diarisifroggie.blogspot.com/
http://dukuhuling.blogspot.com/
http://nelumbonabilah.blogspot.com/
http://wwwpunyudenmunyu.blogspot.com/
http://nureenina.blogspot.com/

fb: Nur Masitah
blog: kongsi gelak


thank you! :D




2 comments:

Ratu Lissa said...

hai ^^ tahniah (:

http://lisa-love-life.blogspot.com/2012/04/akhirnya-ratu-lissa-dah-boleh-menarik.html

Aida Omar said...

InsyaALLAH aida join kalau ada masa nanti eh.. dia tak ada tarikh tutup ke? hehehe.. takut tak sempat je nanti nak join. bestnye hadiah2 dia.