Saturday, July 2, 2011

saya nak t-shirt domo kun!!

1st time join kontes untuk mencuba nasib jer. :)



kalo nak join, klik banner ;)

follow (done)

saya nak t-shirt domo-kun sebab...
  • sebab dari dulu aku suka domo-kun. domo-kun comel.
  • aku pencinta domo-kun. tengoklah background die kene simbah ngan air. hah kau hado?
  • sebab banyak sebabnya, tengoklah kulit beliau yang cokelat tu. matanya yang bolat. plus gigi taring macam gergaji. ish jelesnya aku. aku pun takde gigi camtu.
akak comel, lagi lawo. hehehe, sila bagi hadiah. kui kui kui.

saya nak tag...

Nami
Lily
Mira

mak oihh berlambak giler sebab-sebab aku. nampak sangat aku nak menang. hahaha

Kongsi Gelak;
saya tak hot saya cool
8)

thank you! :D




7 comments:

mira blur said...

niy yang buat aku membuak-buak nak join nih..'hehehe

mira blur said...

opss!! lupa plak..
thanks for the tag...

Kongsi Gelak said...

@mira, ehehe sile join ;)
oh your welcome XD

Nami said...

Thanks for tagging. Me want to get le shirt too XD

Kongsi Gelak said...

@Nami, sumer orang nak shirt. tapi kalo ade elmo konfem ramai lagi orang berebut. hehehe~

Pupel Liyana said...

sempat bodek ye hehe. gud luck!

Kongsi Gelak said...

@Pupel Liyana, bodek itu musti kak. hehehe. btw, thx :D