Wednesday, July 13, 2011

Lacoste Percuma daripada Mimfaza Trading


klik banner untuk join.
Cara-cara menyertai:
1. Follow blog Mimfaza Trading. Tanak pun takpe, no problem. *done
2. Buat entri bertajuk "Lacoste Percuma daripada Mimfaza Trading". *done
3. Letakkan BANNER di atas dalam entri tersebut. *done
4. Link-kan entri tersebut ke entri ni. *done
5. Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen di bawah. *done
6. Tambahan, saje-saje je: Cuba teka kenapa blog ni warna hijau? Saya nak tau jawapan anda. Letak kat ruangan komen. *done
7. Siap. Sila lawat blog ni lagi. Mudah-mudahan hadiah ni dapat la kat korang. :-)
TARIKH TUTUP 31 JULAI 2011

Kongsi Gelak;
saya tak hot saya cool
8)

thank you! :D




1 comment:

Mimfaza Trading said...

TQ sebab join.

Jemput melawat blog saya selalu untuk makluman pemenang dan pelbagai tawaran hebat.

TQ.