Wednesday, July 6, 2011

bila kat dalam kelas

waktu BM: ngantuk, bising.
waktu BI: mata segar. kelas BI tak boleh memain. ape pun ta boleh.
waktu sejarah: duduk tegak. cikgu ajar best. dia banyak citer pasal pengalaman.
waktu SC: best jugak, 98% selalu bercerita. 2% lagi belajar.
waktu perdagangan: habis salin nota. MEMBUTA. faham atau tak nanti-nanti saje saya hafal eh cikgu? :D
waktu math: ngantuk, bosan but still belajar takut ketinggalan walau sepatah pun tak faham.
waktu geografi: paling bosan giler. cikgu tak sporting. banyak kerja tampal-tampal =______="
waktu agama: bestlah jugak sebab ade banyak permainan. lagipun cikgu ni tegas sikit.
waktu Prinsip Akaun: tak kiralah time belajar atau exam, kami pasti duduk diam dan tekun. serius tak tipu. cikgu tu memang lembut, tapi students sumer suci.

hehehe....

Kongsi Gelak;
saya tak hot saya cool
8)

thank you! :D




2 comments:

Monster Siti said...

I wish I could turn back to school. rindunya nak sekolah T__T

mira blur said...

belajar rajin-rajin..
jangan main-main dik..
heheee~~