Monday, June 27, 2011

girls need........ (doodles)


punca mestilah cepat bosan ngan bf, nak yang baru, yang lagi perfek, nak yang kaya. kemonlah babe, kalo dah hari-hari kau tukar balak kau tak pun kau ade simpan balak satu stok sampai bile-bile pun kau takkan jumpa setia yang satu! serius aku nyampah ngan minah yang macam ni. :/

Kongsi Gelak;
saya tak hot saya cool
8)

thank you! :D




4 comments:

Dianaa said...

Dasar player la kalau asyik tukar2

Atikahh ღ said...

btul-3 ! ;)

Kongsi Gelak said...

@Dianaa and Atikahh, tapi lelaki pun duakalilima jugak. so kesimpulannya, setialah pada yang satu. ;)

Dianaa said...

Yes! Betul tu :)