Sunday, June 5, 2011

Gambit Saifullah maki bloggers.

aku ni nak kata baik takde ah sangat. so harini dengan baiknya aku nak bagi hujah secara free. ek, korang cari sendiri video tu, kalo aku letak sini sure ko muntah hijau.

ok jom start.

sesungguhnya aku cakap dari hatiku yang tulus ikhlas ni ko seorang artis tak berapa nak top sangatlah lagi tak berapa profesional. ko jangan nak bajet ko tu dah hot or dah top macam #retis lain-lain. sungguh berbeza. jauh berbeza dengan JB. hep apesal lah JB leh sampai sini tapi sekurang-kurang die ok dari ko.

ko tau tak, kau dah buat banyak salah. ko maki-maki blogger macam ko kata kite orang anjing. nak diikutkan ramai blogger lebih dari sejuta so ko kira berapa orang dah sakit ati ngan ko. next, ko buat video bersentuhan ngan perempuan. woi, kalo ko nak wat video ala-ala amerikano ko belahlah kat sana. aku pun kalo boleh nak campak ko jauh-jauh dari Malaysia. grr wa panas sama lu.

apa yang wa panas lagi lu maki-maki blogger termasuklah Heliza Helmi. hey die lagi ramai peminat okek? setakat ko kalo nak dibandingkan dengan budak Mia Sara top lagi budak tu.

berikut adalah antara statement tak boleh belah yang telah dibuat beliau:-


ok tergelak aku baca post yang ni sebab beliau ingat beliau sorang jer ade jari tengah. adik aku pun aderlah.



aku tak faham kenapa blogger yang kene sorry kat ko walhal bukan ko ke maki kat blogger.


masalahnya blogger tak fitnah, dah memang benda yang ko buat tu salah. ceh, memang patut pun diorang troll page ko.

ok itu sahaja hujah daripada aku. sekian... tak panjang pun kan??

p/s: kepada peminat-peminat especially Sohaiya Adam, wa tak kesahlah lu nak mempertahankan dia ke ape ke tu lu punya pasal and takde sape pun kesah. aku harap semoga ko berjaya mendefense kan artis kesayangan ko tu dan yang pasti dia takkan kenal ko :) oh yer, no more ayat kopi pes. PFFT *P E R L I

thank you! :D




2 comments:

Aida Omar said...

ape kes nie dear??

Kongsi Gelak said...

@Aida, takkan mu tak nampak tajuk?? =.="