Monday, February 13, 2012

First Giveaway by Ila and Anis

klik untuk join!

PENAJA UTAMA GIVEAWAY
http://www.raudhahshawlstore.com/

Syarat-Syarat Penyertaan
1. Follow blog Anis dan Ilawajib
2. Like Fanpage Ilaikut suka korang nak like atau tak, kalau like lagi bagus
3. Click SINI dan SINIakan diperiksa
4. Buat satu entry bertajuk "First Giveaway by Ila and Anis" dan masukkan sekali banner di atas. sila linkkan okey. tak kisah dari blog Anis atau Ila.
5. Tag 2 orang blogger and make sure dia tahu.
6. Hantar link post korang di comment box blog Ila jika korang dari blog Ila atau di blog Anis jika korang dari blog Anis. jangan hantar di shoutbox, tidak akan dilayan sama sekali. bukan link blog ye
 7. LIKE dan FOLLOW semua sponsor. wajib
♥ Omg Its Us Page | Omg Its Us Blog
♥ Raudhah Shawl Store Page | Raudhah Shawl Store Blog
♥ Kiut Miut Kraf Blog
♥ Little Crafter Page
♥ PRETTY LENS Page | PRETTY LENS Blog ( please letak link blog sponsor ini di bloglist anda sepanjang GA berlangsung )
♥ LoveBag LoveBag Page | LoveBag LoveBag Blog 
♥ Auni Crafts Page | Auni Crafts Blog 
♥ Butik Pinkku Page | Butik Pinkku Blog
 Tudung Murah Collections Page | Tudung Murah Collections Blog 
♥ B To B Collection Page | B To B Collection Blog
27.1.2012 - 1.3.2012
Okey itu sahaja. easy right ? So, what are you waiting for ? Just join. ajak kawan-kawan awak sekali. KLIK sini kalau nak tengok hadiah-hadia yang ohhsemm.

tag:
1
2

Follower ID: Kongsi Gelak
FB ID: Nur Masitah

dah buat semua syarat2 yang ditetapkan. semoga saye ade rezeki!!


thank you! :D




1 comment:

Nelumbo Nabilah said...

berair bijik mata jugak la nak like n folow sponsor2 ni ye,,,

good luck =)