Sunday, February 5, 2012

1st Giveaway by Atirah Hayati

klik banner untuk join!


Syarat - syarat penyertaan

1.Terbuka kepada warganegara Malaysia . (done)
2.Perempuan dan lelaki sahaja . (i'm a girl, so done!)
3.Pemenang akan dipilih secara random. (cool)
4.Follow BLOG saya  . Like >FANPAGE< saya . (WAJIB) Follow >TWITTER< saya (SUNAT) Follow blog SINI . (SUNAT) (all done kecuali twitter sbb takde. sunat je pun kan? hehe)
5.Sunat klik iklan churpchurp saya , >INI< >INI< -tunggu habis loading , pangkah ok .  (done, saye klik seikhlas hati tau! :D)


Cara nak sertai
1.Buat entry bertajuk "1st Giveaway by Atirah Hayati" (done)
2.Letak banner Giveaway dalam entry korang .Ambik banner kat >SINI< Linkkan terus ke entry ni . (dah)
3.Tag 2 orang atau lebih , pastikan diorang tahu pasal GA ni . (ok)
4.Tarikh tutup pada 04 April 2012  pada pukul 6petang. 05 April 2012 keputusan . (ok)
5.Korang perlu follow/like/add sponsor atas jasa baik mereka sponsor hadiah . (done)
6.Letak entry GA di ruangan komen di >SINI< sahaja . di shoutbox or di entry lain , tidak akan dilayan .
Contoh : http://atirahhayati.blogspot.com/2012/02/1st-giveaway-by-atirah-hayati.html
http://atirahhayati.blogspot.com/ -Diriject . (yess boss)

Senarai sponsor (LIKE/FOLLOW/ADD) (done)


Herba Tihara | Blog |
Nabila Athirah | Blog | Fanpage |
Asyiqin | Blog |
Maya | Blog |
Yanty | Blog |
Norsyafika | Blog |
Athirah | Blog | Fanpage |
Musfirah | Fanpage |
Cik Eiyra | Blog | Fanpage |
Cik Kira | Blog | Fanpage |
Ieysa Alifah | Blog | Fanpage |
Shamimie | Blog | Fanpage |
Mencari Nur Ilahi | Blog | Fanpage |
LoveBag LoveBag | Blog | Fanpage |
Shawl Kami |  Facebook |
Heart Inspiration (Boutique) | Blog | Fanpage |
Zulaikha | Blog | Fanpage |
Ayda | Blog | Fanpage | Fanpage II |
Ry Azuin | Blog | Blogshop | Fanpage |
Ieqka | Blog |
Hanis Anasa | Blog | Fanpage |
Cik Ross | Blog | Fanpage |
Mazri Khairil | Blog | Fanpage |
Sarah Adi | Blog |
Atiqah | Blog | Fanpage | *New Sponser


saye tag:
mmz
acuyuhan

FB ID: Nur Masitah
BLOG ID: Kongsi Gelak

p/s: sekiranya saya terlupa untuk follow atau like FB penaja, ataupun tertinggal syarat, tolong gitau eh? sbb syarat2 and penaja banyak sangat takut terlepas pandang. ok mekacih. bagi saye menang. bahahaha!  :*

thank you! :D




2 comments:

Shamimie is Johari's daughter said...

jom join yg ni pulak..xD

http://shamimiejohari.blogspot.com/2012/02/contest-candid-photo-by-shamimie-johari.html

Maya said...

good luck :))