Wednesday, August 10, 2011

Sweettwinz 1st GiveAway


tengok pun dah tau kekuatan owner mahir membuat craft kawaii and animated. imaginasi yang cukup tinggi!

STEP 1:
follow this blog (cam biasa la nie kan...hehe)

STEP 2:
wat 1 entry kt blog anda ttg GA Sweettwinz (just copy kedua-dua pic kat atas dan link kan ke entry GA nie, kalau bleh tolong promote kan skali blog Sweettwinz...^_^)

STEP 3:
last step, tinggalkan link entry anda di komen entry nie...siap!...dh dpt 1 penyertaan

oh yeah oh yeah saya done done!! :D

tapi tapi tapi. punyelah baik hati sebab owner ni bagi peluang untuk memaksimumkan hadiah. kalau menang kat blog mungkin ada harapan menang kat pesbuk. rezeki bertambah tu. kalau tak menang kat blog mungkin ada harapan untuk menang kat pesbuk dan sebaliknya. manalah tahu ada rezeki bulan Ramadhan yang mulia ni kan kan kan? :]

amacam? teruja tak? hah hah?

cara penyertaan kat pesbuk!

STEP 1:
like page Sweettwinz

STEP 2:
pergi ke album photo Sweettwinz [link], dan like pic "My 1st Sweettwinz GiveAway - Cute Chocolate Cake Box" dan "My 1st Sweettwinz GiveAway - Cute Key-chain"

STEP 3:
tag 5 rakan2 anda di setiap 1 pic GA (tag nama rakan di ruangan komen)

STEP 4:
last step, tinggalkan link facebook anda di ruangan komen entry Sweettwinz GA....siap!..dh dpt 2 penyertaan


GA nie special sket...Sweettwinz akan pilih 2 pemenang bertuah setiap mggu...GA nie berlansung selama sebulan = 4 mggu = 8 pemenang bertuah...setiap hari ahad bermula 14/08/2011, Sweettwinz akan announce 2 pemenang...


tarikh GA berlansung:


1st week: 08/08/2011 - 14/08/2011
2nd week: 15/08/2011 - 21/08/2011
3rd week: 22/08/2011 - 28/08/2011
4th week: 29/08/2011 - 04/09/2011

setiap penyertaan yg tidak bertuah pd mggu 1st akan dibawa ke mggu berikut nyer dan seterus nyer...


senang x?...hehe...harap2 korang paham...^_^

GOOD LUCK DEARS....SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN

________________________________________

takku sangka akak ni minat kumpulan B1A4 dengan Boyfriend :D


Kongsi Gelak;
saya tak hot saya cool
8)

thank you! :D




1 comment:

Hana SweetTwinz said...

akak mmg kipas-susah-mati k-pop...hehe...semua group k-pop akak minat...btw, gud luck ye...^_^