Friday, July 22, 2011

i can see donkeys fly in the sky

the title was a JOKE.

let me tell you something. do you know that some Malaysians turned out to be donkey these days. KELDAI. aku dapat ilham ni bile baca blog kak Diana.

kau KELDAI bila kau

tak faham bahasa.

kau gatal-gatal babun menganggu ketenteraman orang.

dia nak pergi dating bersama keluarga. kau enter frame.

"hi tengah buat ape tu."

"busy. jangan ganggu, ade date ngan family."

"oke fine tak ganggu. awak lebih pentingkan family dari kawan. ye saya faham :)"

kalau kau kira relationship antara kawan dengan family, kau kerdil. darjat kau rendah. kau..

HANYA SEORANG KAWAN YANG MENYEBOK.

dah ternyata perangai babun ko macam KELDAI. BEBAL. kalau tak nak digelar macam tu...

BERHENTI JADI KELDAI. kau boleh pergi cari kerja lain.

Kongsi Gelak;
saya tak hot saya cool
8)

thank you! :D




2 comments:

Dianaa said...

Hahaha! Terbaik la dik!

Kongsi Gelak said...

Kak diana: hehehe...