Tuesday, June 21, 2011

bangla gatal siakk

hari ni aku anak ajar korang kutuk. yes kutuk. ape ah, type meleis sungguh aku ni. meleis tu apa? aku pun tak tau. ye melayu kan bodoh. kau tau bodoh? kau terasa kau memang bodoh sebab kau rasa kau bodoh. orang melayu memang bodoh. Tuhan dah bagi otak cukup sempurnalah bodoh. tapi kau fikir kau bodoh. b o d o h.

aku nak ceritakan pasal bangla. tahu tak bangla ni perangai macam jilaka dan gatal. tak tau? kau kene tahu. benda nih terjadi kat kawan aku. kiteorang pergilah library kat KL nun jauh di sana. elok-elok kat sekolah dekat punya sanggup meredah lautan gunung berapi semata-mata nak air-conditioner. sampai jer teruslah cari bahan folio. dulu zaman kanak-kanak Ribena otak kiteorang suci. sume keje buat. tak macam sekarang. otak dah jahanam sikit. ok takpe, sikit jer.

kau taulah KL kan? berjuta-juta lemon bangla dan abang negro kat sana. sampai kawan aku fobia. so, kiteorang dah nak balik. naik bas lah kan? takkan nak jalan kaki kot. tanggal jugak kang skru lutut aku. kene spare spana siap-siap. tambang bas sume dah bayar. beres. belum gerak lagi pasal mamat bas nih kalo boleh dia nak kasi satu bas penuh. tetiba....

bangla kat bas sebelah kenyit dan buat mulut ala-ala cium kat kawan aku.

aiyark!!! lahanat sungguh. dengan aku-aku sekali dapat heart-attack.

baiknya bangla tukan? kalo aku dapat tangkap ko terus aku sumbat dalam jel.

Kongsi Gelak;
saya tak hot saya cool
8)

thank you! :D




1 comment:

aenn rahmat said...

erk bapak arh geli doeh!haha
btw,aku slh baca ke?kau pergi library?haha..;p
kidding :)